Review van De Afslank Receptenbijbel

10 kilo afvallen gaat gegarandeerd lukken met de richtlijnen die we je op deze website gegeven hebben. De richtlijn “voeding” speelt hierbij een grote rol. Gezonde voeding is voeding met zo min mogelijk koolhydraten. Deze koolhydraatarme recepten zullen je helpen om energie sneller te verbranden en geven geen ruimte meer aan het opslaan van nieuw vet.

We willen je daarom één boek niet onthouden.

De Afslank Receptenbijbel staat boordevol koolhydraatarme gerechten voor elk moment van de dag. Daarnaast biedt het boek richtlijnen in de vorm van weekschema’s die je prima kunt gebruiken binnen ons plan. In dit artikel zetten we de Afslank Receptenbijbel voor je uiteen.

De Afslank Receptenbijbel

Ervaringen met buikvet

Opvallend is dat de Afslank Receptenbijbel geschreven is vanuit het idee af te rekenen met buikvet. Buikvet is een vorm van vet die zich heel moeizaam laat bestrijden. Eigenlijk kunnen we stellen dat je pas aan buikvet toekomt als je al het andere vet al verbrand hebt. En dat is dan ook een doorn in het oog van veel mensen.

De Afslank Receptenbijbel focust zich in het bijzonder op de buikstreek, maar wel door de rest ook aan te pakken. Dat zie je terug in de recepten, die zorgvuldig zijn samengesteld. In de recepten is nauwelijks plaats voor koolhydraten. Wel staan er veel eiwitten en onverzadigde vetten op het menu. Het gevolg is dat vetmassa geen kans krijgt om te groeien, maar wel af zal nemen.

Heerlijke recepten

Gevarieerd eten is erg belangrijk. Lekker eten ook. Ons afvalplan is een vriendelijk en eenvoudig plan, omdat je gewoon lekker mag blijven eten. In de Afslank Receptenbijbel is dat dan ook niet anders. Je zal zien dat er de meest uiteenlopende recepten in staan voor het ontbijt, de lunch en het diner. Maar ook salades en tussendoortjes worden niet overgeslagen. Voor mensen die bovendien nog een lekker dessert willen, is er een los kookboek te verkrijgen: Gezonde Toetjes.

Ervaringen met de Afslank Receptenbijbel

Voordat je de Afslank Receptenbijbel een kans geeft, wil je natuurlijk weten welke ervaringen er zijn met dit receptenboek. Verreweg de meeste gebruikers van dit plan zijn lovend. Ze vinden de recepten niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens makkelijk te bereiden. We hebben enige tijd terug een oproep gedaan waarin we vroegen om de ervaringen van lezers met de Afslank Receptenbijbel. Een greep uit de ervaringen vind je hieronder.

Huib van Doelen: “De Afslank Receptenbijbel ligt hier op het aanrecht en wordt dagelijks gebruikt. De meeste bladzijden zijn al losgelaten. Niet erg, want veel gerechten kunnen we uit ons hoofd bereiden. Een jaar geleden begonnen, mijn vrouw en ik beiden 12 tot 15 kilo verloren, en nog altijd gebruiken we dit boek. Heerlijk.”

Yvonne van der Meer: “Ik heb dit boek cadeau gekregen toen ik na de geboorte van mijn dochter flink was aangekomen. In een half jaar tijd was ik terug op gewicht en ik heb eigenlijk amper door gehad dat ik aan het afvallen was. Dit boek is een aanrader voor iedereen.”

Yvonne Prins: “Het zoveelste receptenboek, dacht ik. Na Sonja Bakker en Weight Care had ik weinig vertrouwen meer in diëten. Maar eigenlijk ging het met de Afslank Receptenbijbel vanzelf. Ik kookte de recepten en viel in korte tijd toch af. En geen honger of zo tussendoor. Het ging heel soepel en natuurlijk.”

Paul Steenbeek: “Nadat ik door een ongeluk thuis kwam te zitten, ben ik enorm aangekomen. Op mijn dieptepunt woog ik 98 kilo. Dat moest veranderen. Mijn dochters gaven mij de Afslank Receptenbijbel en kookten voor me. Intussen ben ik zelf zo enthousiast dat ik een stuk of 10 gerechten zelf kook en met regelmaat. Ik weeg nu nog 81 kilo en ben hard op weg naar de 75 kilo die ik voor het ongeluk woog. Ben heel erg blij met dit boek.”

Kennis van afvallen

Niet alleen staat de Afslank Receptenbijbel vol met de meest uiteenlopende, lekkere en makkelijke recepten, ook staat er een encyclopedie aan informatie in over voeding. Voor wie kennis van afvallen wil hebben en wil weten wat voeding nu precies met je doet, kan die theorie erg handig zijn. De theorie is duidelijk en in vriendelijke taal geschreven. Voor iedereen te begrijpen dus.

Ervaar het zelf

Wil jij de Afslank Receptenbijbel zelf ervaren? Wil jij meer recepten waarvan je zeker weet dat ze je gaan helpen om 10 kilo af te vallen? Bestel dan vandaag nog fysiek en digitaal (€37) of alleen digitaal (€27) de Afslank Receptenbijbel.

Bekijk de Afslank Receptenbijbel