Biogarde van frambozen en granen

Dit is een ontbijtrecept.

Je hebt nodig:

  • 1 eetlepel zonnebloempitten
  • 115 gram frambozen (vers of ontooid)
  • 200 gram stand biogarde
  • 2 eetlepels geroosterde tarweklemmen

Bereiden:

  1. Doe de zonnebloempitten in een droge koekenpan. Rooster de zonnebloem gedurende 1 tot 2 minuten op een matig vuurtje tot ze licht geroosterd zijn.
  2. Schep, terwijl je de warme zonnebloempitten af laat koelen, de biogarde in een grote kom. Roer hier de tarwekiemen en zonnebloempitten doorheen.
  3. Spatel de frambozen door de biogarde. Roer tot er een marmereffect begint te ontstaan. Scherp de biogarde in twee glazen.
  4. Strooi de bewaarde zonnebloempitten over deze glazen uit.

Wil je meer koolhydraatarme gerechten proberen? Lees dan onze review van de Afslank Receptenbijbel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *