Gemarineerde gemberfilets

Dit is een recept voor een hoofdgerecht.

Je hebt nodig:

  • 2 magere varkensfilets van ongeveer 150 gram per stuk
  • 1 eetlepel olijfolie

Voor de marinade:

  • 1 eetlepel oilijfolie
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 theelepel sesamolie
  • 1,5 theelepel geraspte gemberwortel (vers)
  • 1 eetlepel verse koriander (gehakt)

Bereiden:

  1. Meng alle ingredi├źnten voor de marinade in een kommetje. Voeg hier de filets aan toe en haal ze goed door de marinade heen. Ze moeten rondom helemaal bedekt zijn.
  2. Dek de schaal af en zet hem een uur in de koelkast. Hoe langer, hoe beter.
  3. Verhit in een koekenpan de olie. Bak hierin de filets gedurende 4 minuten. Keer ze om, schenk de marinade erbij en bak ze nog eens 5 minuten.

Op zoek naar nog meer koolhydraatarme recepten? Lees dan de review die we schreven over de Afslank Receptenbijbel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *